tiistai 4. maaliskuuta 2014

Hengellistä joukkuepeliä

Kyllä Jumalan suunnitelmat ovat ihmeellisiä!

Pelastus = suunniteltu niin, että jokainen halukas sen löytää ja siihen pääsee. Ei tarvita omia ansioita ja tekoja, vaan Kristuksen työ Golgatalla riittää. Kun laitamme turvamme tähän Golgatan työhön, silloin perille pääsemme
- Älä yritä !
- Usko ainoastaan ja anna uskon vaikuttaa tahtomista ja tekemistä elämässäsi ja jumalallisia 
   valintoja kohdallasi !
- Huomaa myös, että vaikka pelastus on aina henkilökohtainen ja yksilön ja Jumalan välinen asia, niin uudestisyntymä meriktsee aina myös yhteyttä ja yhteyteen hakeutumista toisten uudestisyntyneiden  kanssa.  Siksi Raamatussa on meille antettu kaste ja srk-yhteys ihan Jumalan aivoittelemina asioina - Ei kahleena, vaan turvamekanismina, kun yksin on vaikea taapertaa elon tiellä !

Toiminta = hengellistä joukkuepeliä
- Samoin kuin pelastus muodostettiin niin, ettei siihen vaikuta meidän tekomme  vaan Kristuksen työ, samoin kaikki hengellinen toiminta ja vastuu on Raamatussa ohjeistettu niin, ettei se ole yksilöstä ja hänen voimistaan kiinni, vaan kaikki toiminta on joukkuepeliä, yhteistyötä, jota johtaa ja jolle suunnan antaa itse Taivaan Jumala.
- Tämä vapauttaa meidät turhista yrittämisistä tekemään vain oman osuutemme ja jättämään loput 
   Jumalan huomaan.
- toisaalta tämä hengellisen joukkuepelin ajatus velvoittaa meitä raamatullisella tavalla harjoittamaan
  yhteyttä ja yhteistyötä seurakunnassa ja näkemään, että vain yhdessä tehden ja yhdessä rukoillen
  lopulliset voitot saavutetaan.

Olkaamme kestäviä yhteisessä työssä toisiamme rohkaisten, toisiamme siunaten, tosiamme tukien ja Jumalan tahtoa etsien !

Kari